Vegetarisk Cannelloni

Posted by | mars 06, 2017 | Food & Recipes | 4 Comments

Alltså detta var ju sjukt gott! Jag försöker äta mer vegetariskt till vardags (som jag nämnt tusen gånger innan av nån anledning) och idag gjorde jag en vegetarisk cannelloni! Cannelloni är en slags cylinderformad pasta som du kan fylla med något gott och lägga in i ugnen!
Jag använde: Vitlök, krossade tomater, cannelloni, spenat, 1 pkt ricottaost, 1 burk Creme Fraiche med svamp, mozarella, salt&peppar!
bild1Blanda ihop creme fraichen, ricottaosten och spenaten till en smet
bild2Pressa vitlöken och koka upp det tillsammans med tomatkrosset en stund på låg värme i en kastrull!

bild3Bred ut hälften av tomatsåsen i en ugnssäker form. Fyll pastan med din ostsmet, och lägg i formen. Du häller sedan resten av tomatsåsen över pastan, och avslutar med bitar av mozarella, salt och peppar. Sedan ska det in i ugnen på 225 grader i ca.20 minuter!
bild4Klaaaart!! Superkrämig och smakrik pastarätt som dessutom är vegetarisk! Servera med stekta bönor, ärtor eller vad som!
bild5


4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.