The list of the day

Posted by | november 14, 2017 | Allmänt | 4 Comments

Eftersom min inspiration just nu är lika med noll så tänkte jag göra en lista istället med lite gott och blandat :) Jag har gjort saker i veckan men tycker att det är så jäkla ointressant att skriva om, därav tystnaden här. Blir väl så ibland!

Dagens känsla: Nervös. Om ca.2 veckor är sista provet på min utbildning och efter det är jag färdig djurvårdare med D9-behörighet. Det känns så konstigt att sluta plugga efter det och ”vara” någonting! Jag klarade det praktiska provet som var för ett par veckor sedan, är överlycklig!
Största önskan: Att få resa bort! Jag ångrar SÅ att Daniel och jag inte tog mer semester i somras. Helst av allt vill jag till ett varmt land med djungel och vattenfall! Att resa är det absolut bästa jag vet och jag saknar sol och tropiskt klimat nu mer än nånsin. Och att få skapa roliga minnen med Daniel<3
thumbnail_IMG_4636
Något jag måste ta tag i: Igår tränade jag igen för första gången på flera veckor. Jag älskar ju att träna och måste få in mer rutin på det! Det finns inget som är så viktigt som att ta hand om sig själv och sin kropp, så att skippa träningen känns ju bara meningslöst!

Senaste inköpet: Vi köpte en matta i veckan på IKEA! Grymt mysig!
(vet att fler frågat om soffan, den är köpt på mitt jobb på Bolia.com)
DSC05312

Vad jag gör när ingen ser: En av mina favoritsysselsättningar (och som är fett underhållande) är att gå in på olika stora företags Facebooksidor och läsa folks klagomål. Det är väldigt roligt att läsa om andras i-landsproblem, många klagar på saker som gör att man vill ta fram skämskudden DIREKT. Roligast är helt klart resesidor och typ Mcdonalds facebooksida, gå in där så får ni se! Man blir besatt och fascinerad av folks livsproblem.
Vilka bloggar jag gillar att läsa: Personliga bloggar med bra bilder (som man själv tagit, inte snott någon annans genom typ Pinterest.)
Jag har dock svårt för ”föräldrabloggar” där man exponerar allt om sina barn i text och bild.  Det har alltså inte själva bloggen om någons liv som förälder jag har svårt för, utan just biten där vissa föräldrar lägger ut info och bilder om sina barn som inkräktar på deras integritet. Jag tycker att man ska vara försiktig med att publicera utlämnande bilder och fakta om ett barn när det är för litet för att kunna säga nej.

När jag är ensam hemma så..: Sjunger jag högt eller har någon diskussion med mig själv. Kan t.o.m bli förbannad när jag väl är igång med ett argument haha!

Något jag är bra på:
Jag är faktiskt väldigt bra på att läsa av folk och om dem spelar ett spel eller inte är sig själva. Jag är också bra på att känna av hur folk verkligen mår.

Min största skräck: Att bli bostadslös. Mitt hem är min trygga punkt. Den värsta tiden i mitt liv var när jag för några år sedan stod utan ett eget hem. Som tur är löste det sig snabbt, och när jag fick nycklarna till min eget lägenhet var den lyckligaste dagen i mitt liv! Jag har lovat mig själv att aldrig sätta mig i en situationen igen där någon kan göra mig bostadslös. Fyfan!

Vad inte så många vet: Jag är rätt romantiskt och jag lämnar ofta små lappar till Daniel, eller förbereder hans morgonkaffe. Jag har gjort hans morgonkaffe varje morgon i några år nu. För mig är det viktigt! Jag tycker det är viktigt att visa uppskattning, särskilt när man varit ihop ett tag. Kärlek är något jag verkligen inte tar för givet och jag vill visa honom fysiskt så ofta jag kan att jag uppskattar honom. Det är ju så enkelt att bara skicka iväg ett sms, så att göra något som t.ex att köpa blommor eller skriva en romantisk lapp känns mer genuint. Att visa uppskattning är viktigt för mig, jag tror att jag ärvt det från pappa som ofta skrev lappar och gjorde små gester till mamma och oss andra i familjen.

Jag ser fram emot: December. Julen är min absoluta favorittid, iår måste vi gå på jul på Liseberg igen! Och det ska bli otroligt kul att se Bonds reaktion på sin första snö!

Min craving: Max nya vegetariska hamburgare, jag dör så goda! Har blivit alldeles för mycket hamburgare senaste veckorna men jag är ju beroende!
thumbnail_IMG_4634

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.