Svåra beslut!

Hej!
Jag har de senaste dagarna haft tankar på att eventuellt kanske sluta blogga, men jag tror att det bara är för att jag inte tagit mig tid att fota ordentligt, göra recept på mat eller liknande. Jag är ju inte direkt den som gillar att blogga bara för att skriva ”hej idag har jag druckit kaffe och nu ska jag äta lite hörs sen” typ.
Jag har försökt fundera ut varför jag egentligen ens bloggar över huvudtaget, och dethär kom jag fram till:
* Jag gillar att ha en plattform där jag får bestämma helt själv och designa upp den precis som jag vill, och få utlopp för min kreativitet.
* Det är skönt att ha en hemsida att marknadsföra sig på, och en del av de modelljobb jag fått för olika företag har varit just tack vare att de hittat en via bloggen.
* Genom bloggen kan jag skriva om det som står mig väldigt nära hjärtat; djurens rättigheter, och även marknadsföra och tipsa om olika djurrättsorganisationer
* Jag tycker det är bra att man har en plats där man får vara kreativ och få uttryck för känslor och tankar. Jag ser väldigt mycket åsikter och funderingar som folk delar med sig av på sina bloggar, och jag tror att det är väldigt hälsosamt att få dela med sig av sina känslor. Det ska inte vara tabu.
* Det finns knappt någon goare känsla än när man tagit några riktigt fina naturbilder eller liknande som man får sitta och göra iordning och publicera!

Alltså, det finns ju faktiskt ganska bra skäl till att ha kvar bloggen, så det blir så. Jag tror jag blir frustrerad när jag inte hinner ”ta vara på den” p.g.a skola och jobb eller annat, jag vägrar publicera något ”bara för att”. Så det får vara så periodvis, att bloggen ekar tom ett par dagar.
Men nu är jag tillbaka med massa energi!❤

Och bara för att jag skrev att jag älskar att publicera bra bilder, så kommer här ganska dåliga mobilbilder, haha. Men de togs i ren spontanitet, Daniel och jag var ute på promenad för att dämpa vår matkoma från lunchen, och gick förbi ett magiskt vackert ställe här i Göteborg, fullt med körsbärsträd!
thumbnail_IMG_4537
thumbnail_IMG_4538
thumbnail_IMG_4259

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.