Sista pluggdagen

Posted by | november 27, 2017 | Allmänt | 6 Comments

Gokväll!
Jag har på riktigt haft en skitmorgon. Jag känner en frustration över att kvinnovården är så begränsad i sina resurser idag, att det är enormt svårt att få en gyntid exempelvis (2 ställen hade skrivit ”Vi kan inte ta emot nya patienter nu, vi har tider först nästa år” och jag blev hemskickad från sjukhuset för ett par veckor sedan pga långa väntetider, detta trots att jag knappt kunde stå av smärta. Det ska inte vara så, varken för mig som patient eller för personalen. Jag har en sån enorm respekt för de om arbetar inom vården, jag förstår att de verkligen sliter och kämpar! Det jag hoppas är att politikerna inser detta och bidrar med mer pengar och resurser, för det ska inte vara såhär. Jag satt i telefon hela morgonen i hopp om att få hjälp någonstans, satt och grät i soffan. Men jag lyckades tillslut få en tid, så det känns ju fantastiskt.
Mer fokus på kvinnovården, snälla politiker!! Särskilt i storstan, där väntetiderna är sinnessjuka.

Blev så glad när jag mitt i all skit fick hem en Glossybox, satt och öppnade min lilla ”present” i soffan med mitt morgonkaffe <3
DSC05646
DSC05650Efter min skakiga morgon så jag mötte upp Josefin och Linnéa på ett av mina favoritcaféer här i stan för lunch och plugg! Idag är sista pluggdagen innan vårt slutprov, och sedan är kursen slut. Herregud!
DSC05654
DSC05658Så trött från imorse att strumporna sitter fram o bak 
DSC05664
DSC05671
DSC05663
DSC05662

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.