Balkonghäng i solen

Posted by | juli 17, 2017 | Allmänt | 3 Comments

Först; Tusen tack för alla fina ord kring mitt inlägg om vår nya adoptivhund Bond, det känns fantastiskt! Har fått så mycket fint både här och på Facebook, tack tack tack.

Nu när det är sol i stan så inser jag hur mycket jag älskar  balkongen, den är bäst. Att ha en dag i solen med kokosvatten och lyssna på ”Sommar i P1″ och få lite färg.
Förresten!! Ser ni blommorna jag hängt upp på väggen? Jag köpte dem plus några andra som stendog direkt, vet någon några andra blommor som tål att vara på balkongen? Vi har sol från kl.13 typ och sedan hela dagen/kvällen, så behöver blommor som tål mycket sol och samtidigt regn (bor ju i Göteborg ändå..) Tips mottages tacksamt! Blommorna som hänger bredvid dem röda ser nämligen ut som döda buskar nu..
DSC03009Igårkväll efter jobbet mötte jag upp Carin och vi åt middag på ett ställe här i Göteborg som heter ”Dinner 22″. Det rekommenderas verkligen, kan t.o.m vara ett av mina favoritställen! Vi tog räkmackan som var typ det största jag sett, sååå satans gott!! (Och ja, jag åt hela)
IMG_8751[403]

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.