Mysdag

Posted by | augusti 30, 2017 | Allmänt | 4 Comments

Halloj!!
Gjorde ett lite annorlunda & skoj modelljobb nu i veckan, sen har jag haft fullt upp med praktik= noll bilder eller kul info att dela med sig av.
Jag känner mig så himla tråkig för jag vill ju kunna skriva om ett modelljobb, men oftast så är det väldigt strikt med att visa bilder innan materialet kommer ut, så jag har inga Behind the Scenes bilder jag lägger ut tyvärr :( Men lägger såklart upp bilder här när det är klart! :)
Här kommer istället en bild på hur det såg när jag väl var hemma i soffan med min gogris till hund! Detta är livet! Soffan, lösgodis, myskläder och vovve. (Ja han ser alltid ut så i soffan, haha)
Det känns skönt att modella som en extraknäck, en kul grej. Jag hade aldrig klarat av det på en seriös nivå (delvis för jag uppenbarligen älskar mat för mycket än vad man kanske bör i en branschen) och delvis för att jag är för hemmakär. Visst har säkert modellbranschen blivit bättre på senare dagar, men det finns fortfarande enorma brister, tycker jag. Alla kroppar är vackra, stora, smala, breda, tunna.. men det är fortfarande en kroppstyp som dominerar, det tycker jag är väldigt synd. thumbnail_IMG_0890Har också suttit med fotoalbum, kan verkligen rekommendera folk att göra ett! Ni vet så mycket bilder man tar nuförtiden, på precis allt. Framkalla! Sätt in i album, det är så mysigt att kunna titta på ibland! Jag är inne på vårt andra album nu :)
DSC03849
DSC03839

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.