Mitt liv i ett nötskal!

Posted by | oktober 02, 2017 | Allmänt | 3 Comments

Alltsåå…förra veckan då! 3 heldagar i skolan, och 4 dagar på jobbet. Alltså igång i 7 dagar i streck, veckan innan var jag typ helt ledig. Jag har med andra ord haft ganska fullt upp, därav att det varit dött här. Men jag är ju inte heller direkt den som skriver något ”bara för att” typ ”hej idag har jag druckit kaffe nu ska jag tvätta hejdå”.

Veckan bestod som sagt av jobb, men höjdpunkten var i lördags då vi var ett gäng som åkte hem till min fina kollega på middag! Hon har slutat nu och jag kommer sakna till tusen!! Det blir verkligen tomt :(

Men det var en underbar lördagskväll! Vi var först lite oroliga om spårvagnarna skulle gå efter dagens demonstration i stan, men det gick fint.
Jag tog typ noll bilder (hade fullt upp med att äta svingod mat och dricka vin :))
Men här kommer ett par mobilbilder! <3

Asiatisk buffémat, så.himla.gott!!
thumbnail_IMG_3017
thumbnail_IMG_3036
thumbnail_IMG_3011

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.