Lördag 25/11-17

Posted by | november 26, 2017 | Allmänt | 2 Comments

Halloj!
Black Friday-helgen, har någon shoppat nåt skoj? Jag tycker (om jag ska vara ärlig) att det är en rätt så sjuk konsumtionhysteri över hela Black Friday, jag undvek stan hela helgen! :P
Visst om man behöver något speciellt så kan det vara mer ekonomiskt att invänta en sån helg, men jag har nog fått ca.10-15 reklammail där företag hetsar om att man ska handla just där. Risken finns nog att folk handlar ”bara för att”, jag vet ju att jag själv säkert kan hamna i den fällan så därför undviker jag att handla alls :)
Men har ni hittat nåt kul?

Jag tog mig ut till Tjörn igår och hade en heldag med mamma, Lily (deras golden retriver), Daniel och Bond. Vi bakade bröd, gick promenad och bara tog det lugnt. Väldigt skönt :)

DSC05591
DSC05630
DSC05615
DSC05637Nu ikväll ska i över till några kompisar och äta middag!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.