Jag fick min behörighet!!

HALLÅ!! JAG KLARADE BÅDA SLUTPROVEN!! Jag fick min behörighet!!
booom
När jag fick dethär på mailet höll jag på att ramla av stolen på riktigt! Dagen vi skrev slutprovet så var jag magsjuk, och efteråt kände jag mig så ledsen. På riktigt ledsen. Och hela denhär tiden nu fram tills jag fick veta provresultatet så har jag legat vaken om kvällarna, känt oro, nervositet och känt mig nästan lite misslyckad. Vi skrev provet runt början på December, jag har alltså känt oro sedan dess. Att hela skolgången faktiskt gått så bra, så skulle jag misslyckas på det absolut sista och viktigaste provet. Men så klarade jag det alltså… KAN NI FATTA?!! jag fick ta en printscreen så jag har det sparat ifall dem ångrar sig typ, haha! Jag är Djurvårdare med D9-behörighet!

För första gången i mitt liv har jag känt att jag pluggat sånt jag tycker är kul, jag har gjort varenda fördjupningsarbete vi haft för att jag känt att jag äntligen hittat något skoj att läsa och jobba med. Det har varit roligt, skitjobbigt, nytt och slitigt. Men jag klarade det !!
DSC06736

Fina Camilla kom med blommor på jobbet till mig, going <3 
DSC06669Glad tjej som för övrigt verkligen är sugen på att göra nåt nytt med håret!! Slingor?thumbnail_IMG_8589Eftersom jag jobbar från torsdag och resten av veckan så har jag ikväll haft pizzakväll och bara njutit av att jag äntligen kan slappna av!
DSC06692Nu ska jag fortsätta äta pizza och se på Talang <3 Massa kärlek!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.