Helgen genom mobilen

Posted by | oktober 23, 2017 | Allmänt | 6 Comments

Först vill jag säga ett stort tack för feedbacken och reaktionerna i det tidigare inlägget om min MeToo. Det var jätteläskigt att skriva om men jag känner att det finns inget att känna skam för, tvärtom. Och det är först när vi alla träder fram och visar hur stort problem dethär är genom våra berättelser som vi kanske kan göra en skillnad.
Jag kunde tyvärr inte gå på #Metoo-manifestationen i stan p.g.a jobb, men jag hoppas att ni som gick dit kände att det var kraftfullt och välgjort!
Jag kommer nog kanske ta upp dethär igen inom närmsta dagarna, för att fortsätta prata om det. Så inlägg kommer!

Helgen har som sagt bestått av jobb men jag har gjort lite annat också:)

B.la invigit min nya mossgröna favoritjacka (ej äkta mocka)! Jag köpte den i XL för då gick den i lagom längd tycker jag, och man får plats med en tjocktröja under. Men eftersom jag är S annars så är jag ju lite nyfiken på hur den skulle sitta….
thumbnail_IMG_3727I fredags blev det middag ute med Linnea för att fira en grej som gått bra i skolan! Vi lärde känna fram när vi började plugga ihop i vintras och vi har suttit lite halvt ihop sedan dess. Kul med folk man klickar så bra med direkt!

DSC05177
DSC05179Har också tagit underbara långpromenader med Bond! Det är så himla vackert ute nu!!
thumbnail_IMG_3729Bond har alltid älskat våra promenader men igårkväll var han nog rätt trött på mig när jag lyckades få oss att GÅ VILSE i ösregnet och det hann bli mörkt! Vi gick i Slottskogen och jag bestämde mig för att gå en ny väg men det slutade med att vi typ hamnade vid motorvägen och fick gå genom massa lera vid vägkanten för att ta oss hem. Ringde Daniel och ba ”JAG ÄR VILSEEEEE”
Det tog oss kanske 1 h men sedan hittade vi vägen! Kul promenad…
Och detta efter att jag haft en långdag på jobbet så vi båda kom hem till slut helt genomblöta och Bond var lagom road haha….stackars hund. Från varmt spanskt klimat till dethär!

thumbnail_IMG_3840

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.