Forest

Posted by | oktober 06, 2017 | Allmänt | 3 Comments

Alltså HÖSTEN ÄR HÄR!!! Världens bästa årstid! Vackert ute, det blir mörkt fort, sköna höstkläder, och julen är påväg. Kan inte bli bättre!! Det ska bli väldigt kul att se Bond uppleva sin första vinter också, han har ju aldrig sett snö innan eftersom han är från Spanien :)

Idag är det skogspromenad, träning lite senare, och plugg ikväll! Jobbar helgen i butik och sen på måndag är det ett modelljobb hela dagen lång!

Jag blev så himla glad när jag gick i Slottskogen och det kom fram två barn och frågade först ”får vi klappa din hund?”, och när jag sett så Bond visar att det känns okej så satte dem sig ner och lät Bond komma fram till dem. Det känns som att barn själva oftast har bättre hand med djur än föräldrar med barn. Det händer ibland att vuxna ropar till sina barn ”SE EN HUND!!” och låter barnen springa fram mot Bond. Jag låter ALDRIG en sån person få klappa, för jag vet att han inte gillar när folk kommer rusande sådär. Jag menar, tänk om jag skulle springa fram så mot dem? ”ÅHH ETT BARN SNÄLLA JAG VILL KLAPPA?!!” Så gör man ju inte?
Hunden är en egen individ precis som människor och det är ju mitt ansvar att se till att Bond får eget utrymme, han ska inte behöva vara alla till lags. Särskilt inte speedade småbarnsföräldrar!
Nä, ibland har vuxna mycket att lära sig från barnen.
DSC04729
DSC04745
DSC04751
DSC04760Min stjärna och jag! Han är den bästa jag vet!
thumbnail_IMG_3130

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.