En typisk dag

Posted by | september 22, 2017 | Allmänt | 9 Comments

Jag har tyvärr insett att jag blivit väldigt bekväm med hemmafru-livet (fan). Att jobba 1-2 dagar i veckan, resten vara hemma och plugga och städa, det är PERFEKT. Jag vet kompisar som säger att dem ”klättrar på väggarna” efter typ två dagar ledigt, jag är precis tvärtom. Jag älskar att ha på nyhetsmorgon i bakgrunden på TV, massa tända ljus, gå runt och småstäda här hemma och dricka kaffe. Eller sitta och skriva på någon uppsats till skolan. Inte bra detta!!

Nu har jag en vecka hemma då jag pluggar och fixar, så här kommer lite bilder från idag. Typ såhär ser varenda dag ut för min del!
DSC04564När Daniel stuckit till jobbet så promenerade jag ner till Haga där jag mötte upp Alex för ”lite” fika :) !
DSC04619
DSC04620
DSC04645
DSC04628
DSC04631
DSC04618
fgPå vägen hem svängde jag förbi Saluhallen och köpte bröd, försöker göra det nästan varje lediga dag. Nybakat bröd är ju det bästa!
DSC04550Direkt när jag kom hem satte jag koppel på Bond, sen så gick vi på vår dagliga långrunda i skogen. Det är verkligen höjdpunkten på dagen, att ta med honom ut och se honom glad när vi utforskar nya platser! Vi har dock hittat vårt favoritställe i Slottskogen nu:)
DSC04669
DSC04684

DSC04660
DSC04690Sen ikväll blir det matlagning och käka massa popcorn :) Standard.
Ha en go helg!

 

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.