En heldag med pappa

Posted by | november 04, 2017 | Allmänt | 4 Comments

Jag har verkligen inte haft någon motivation till att gå in på denhär sidan på hela veckan, det är därför det har ekat tomt.
Det har varit en lite sämre vecka och som alltid då för mig så tänker jag för mycket, och därmed sover dåligt. Och sover man dåligt så blir man ju grinig, så rullar det på sådär.
Det är lite bättre nu, men eftersom jag därför inte har något att dela med mig av från veckan så tänkte jag istället berätta lite om en underbar dag i Oktober med min pappa! Jag satt nu och kollade igenom bilderna, jag är ju väldigt, väldigt restriktiv med att publicera bilder på min familj, men ett par bilder bilder blev det iallafall! <3

När jag var ungefär 12 år gammal så lärde min farfar mig att flugfiska, något som han gjort i princip hela sitt liv, och något som pappa också gjorde. När jag lärt flugfiska så fick jag följa med på deras årliga fiskevecka uppe i Jämtland och bo ute i ett hus omringad av en fantastiskt vacker sjö, det är typ den vackraste platsen i hela Sverige.
(bild på platsen som har mitt hjärta)
SAM_3537-1024x626

Nu när jag är äldre (och man har måsten och jobb som kommer ivägen) så blir inte fiskeveckan av lika ofta, också eftersom pappa arbetar varannan månad ute till havs. Så min födelsedagspresent till honom iår var att han och jag skulle ha en heldag vid en sjö och fiska och äta matsäck! Bara vi två :)

Denhär dagen hade jag gått upp rejält tidigt och ställt mig och gjort chokladbollar och renskavsrullar!
(Urax är mitt smeknamn i familjen) 
DSC05000Tog bussen till Tjörn där min familj har hus! Bond fick hänga med :) 
DSC05002
DSC05023
bild4Det var typ soligaste dagen i Oktober!
DSC05099
bilf5
bildf6
bild7
DSC05112

DSC05058

Det var en så härlig dag! Veckorna då vi fiskat och levt ute i skogen är några av mina bästa barndomsminnen för där står allting stilla och ingen kan nå en. Jag har aldrig berättat för någon av mina vänner eller omgivning exakt vart stugan är för jag ville att det skulle vara vår hemliga plats. Och jag försökte återspegla en klassisk dag i stugan nu på vår långdag ihop!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.