Can´t adult today (webshop+ rabattkod)

Posted by | juli 14, 2017 | Allmänt | 18 Comments

(Inlägget är ett samarbete och innehåller adlinks)
nyast
thumbnail_IMG_8699

Godmorgon! Alltså denhär koppen på morgonen, hur rätt?? Tycker den representerar varenda morgon väldigt bra, haha!
Den är från webbshopen  Isecrets.se, en hemsida jag just nu har ett litet samarbete med.

Isecrets är en svensk sajt som har det mesta, med allt från fina tillbehör till datorn/telefonen, till kläder, till makeuptillbehör. Det jag gillar är att de har schyssta grejer till bra priser, mycket snabb leverans, och väldigt trevlig personal (personalen gör jättemycket när man handlar, tycker jag!)
Jag har även min sminkspegel från dem, när jag modellar så har man ofta speglar med lampor/belysning vid sminket för att se bättre, och det har jag saknat hemma ibland. Dem man sett som går att köpa kostar ju oförskämt mycket för det man får, och det visade sig att Isecrets hade en liten och smidig sminkspegel med LED-belysning. Den funkar faktiskt kanon! Min har 22 lampor och finns här
Vill ni också slå till på sminkspegeln, muggen (eller något annat kul) på deras hemsida så får ni just nu 15% rabatt om ni anger ”LINA15″ i kassan. Rabatten gäller till 3/8 
thumbnail_IMG_8674
thumbnail_IMG_8673
thumbnail_IMG_8661

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.