Behind the scenes (shooting and filming)

Posted by | oktober 09, 2017 | Allmänt, Modeling | 6 Comments

Idag steg jag upp vid 06:30 (!!) vilket sved lite efter en helg av jobb. Men hade en himla kul dag framför mig! Idag var jag modell för ett företag som ska lansera nya armband, och vi körde en heldag med både reklamfilm och stillbilder. Allt har skett lite överallt i stan, på Avenyn, på hotell, i en suuuperfin ferrari, och lite andra vackra platser!
Jag kom precis hem, det första jag alltid gör är att tvätta rent ansiktet från smink och sätta på mig myskläder. Finns typ inget bättre!
Här kommer lite Behind the scenes från idag, ska bli kul att se slutresultatet!
DSC04866
DSC04913
DSC04842

DSC04890
DSC04874Lunchpaus på hotellet vi filmat på!
DSC04852
DSC04863
DSC04854
DSC04909
ratt
Jag är imponerad av alla som modellar på heltid. Att filma och plåta en hel dag är extremt kul men också väldigt ansträngande, även om du är svintrött efter 6 timmar så ska du ändå kunna filmas och se 100% pigg ut i 3 timmar till exempelvis!
Jag har dethär som sagt som en extraknäck och det är fantastisk roligt att få skapa något, det är kul att få äran att jobba med företag och få vara en del av deras ”representation”!
Lång arbetsdag så nu ska jag ligga i soffan och käka chips :) 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.