29/12-17

Posted by | december 29, 2017 | Allmänt | No Comments

Heej!
Snart nyår, herregud. Jag har valt att ha ett lugnt nyår hemma med Bond eftersom det är hans första nyårsafton och vi inte vet hur han kommer reagera på alla smällare. Jag tror att om ca.10 år kommer vi i Sverige se tillbaka och säga ”Haha kommer ni ihåg när smällare fortfarande var lagligt?! Sjukt!”. Det finns absolut inget bra med raketer och smällare alls. Det skrämmer djur, det medför skador, det skräpar ner vår miljö, och det kan säkert även skrämma alla nyanlända som har flytt från krig.
Bojkotta gärna all form av smällare så blir jag väldigt glad, det är ju bara onödigt och väldigt otrendigt <3 Det finns ju massa bra sätt att fira på ändå!

Iallafall, jag kommer vara hemma med Bond! Kanske äta middag med någon kompis först bara :) Daniel jobbar till natten.
Ska ni hitta på något speciellt?

Kikade igenom mobilen och hittade lite bilder, b.la dessa som jag tog i Norge för exakt 2 år sedan, vi firade ju nyår där med lite vänner :) Hur fint?! Älskar Norge, har spenderat varje sportlov där och åkt slalom som barn, just Trysil ligger mig nära hjärtat!
thumbnail_IMG_7842
thumbnail_IMG_7844Igår var vi iväg och kikade på en ny soffa, vill sälja våran. ÄLSKAR den vi har, men vi vill ha en med open-end eftersom vi har Bond. Jag får ju fan aldrig plats i soffan, den är 120 cm djup och 242 cm lång… men Daniel är 2 meter och Bond är ju stor hund… stackars mig!!

Vi var inte riktigt överens om stilen vi ville ha…. herregud haha!
thumbnail_IMG_7875Han gav mig en jättefin present i jul, en hudvårdsserie från det svenska ekologiska märket Björk&Berries. Gudomligt, det luktar typ löv och skog och man känner sig superfräsch! Kan rekommendera :)
thumbnail_IMG_7598Och jag beställde ju hem ett gäng sommarkläder förra månaden, är helt kär i denhär jumpsuiten! Den kommer användas flitigt i sommar, rosa velvet och volanger. SÅ fin och skön! 

thumbnail_IMG_7910

Leave a Reply

Your email address will not be published.