1 of May on the balcony

Posted by | maj 01, 2017 | Allmänt | 3 Comments

Har haft en magisk 1 maj på min balkong med fina Anja!
Hon har en lägenhet bara ett par hundra meter ifrån våran här i stan! Vi blev vänner på så sjukt sätt när vi var tonåringar;
Vi kände inte varandra alls, vi hade gemensamma vänner men vi hade aldrig träffats eller hälsat, bara sett varandra på bild någon gång. En natt så drömde jag en dröm om Anja, att vi var vänner. Det var en så sjukt verklig dröm, och det gjorde att jag valde att ta kontakt med henne. Jag sa typ ”Hej, Jag heter Lina och jag bara måste berätta en sjuk sak. Jag drömde inatt att vi var vänner, en jätteverklig dröm!” Och det sjukaste: Anja hade drömt om mig också!
Så vi tog kontakt och träffades, och sedan dess har vi varit vänner. Jag är så tacksam över det men det känns så surrealistiskt!

Iallafall, det var en väldigt trevlig kväll på balkongen med frukt, jordgubbar, chocklad, rosévin och något spel där man lärt känna varann ordentligt, haha!
nice
mys
DSC02144
varen
finis

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.